Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natti Natti

Du ska sova nu mitt lilla hjärta.
Jag vet att du inte vill.
Kämpa emot du en liten stund,
men du kommer att somna.

Du är trött nu lilla vän,
efter en hel lång dag
fylld med lek och stoj.

Du har inget att oroa dig för.
Gud och hans änglar är alltid med dig.
Sov sött.
Dröm fina drömmar.

Vila dina vackra ögon en stund
och blunda.
Somna in finaste älsklingen.
Låt drömmarna ta dig med på underbara äventyr.

Mamma älskar dig,
jättemycket,
mest av allt!
Sov gott!




Fri vers av Smaragden
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 21:39



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Vilket barn vill inte växa upp
med en vaggvisa som denna
skriven av sin mor!
Jättefin! :)
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Smaragden