Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgsenhet kan ha många bottnar


Morgondagen?


Hjärtat
hänger läpp
och
jag räcker
inte till
åt mig
själv

Morgonrodnad
ser jag
ingen
och
det enda
absolut
enda

jag
säkert
tror på
är att
morgondagen
kommer
utan överraskningar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 23:31



Bookmark and Share


  hero40
Sorgsenhet återgiven med äkta känsla!
2007-08-10

  Catrin
Så sorgset och uppgivet det låter, hoppas det blir några överaskningar i alla fall.
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP