Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är glad att det finns människor som jag vill skriva så här till


Till Dig min vän - haiku


Vet du att även

Du är en av stjärnorna

på himlavalvet




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 23:56



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Alla är vi stjärnor i universum och lyser på olika sätt till våra medmänniskor.
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP