Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland förhastar man sig.....och får skylla sig själv.


Kasta ej musslan - haiku


Kasta ej musslan

innan du sett om den har

en vacker pärla




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-11 00:04



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ligger mycket tänkvärd innebörd i denna.
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP