Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste om \"givare\" och \"tagare\", det väckte en del tankar


Givare och tagare


Kan man
vara det
ena
ELLER
det
andra

Är vi
inte
både
givare
och
tagare.....

..... men vid närmare eftertanke är det kanske inte så ovanligt att man har
större drag av det ena eller det andra





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-11 00:10



Bookmark and Share


    eva m h
Det finns nog de som är lite väl ensidiga!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP