Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har gått snart 3 månader utan dig kvar på jorden. Jag saknar dig :\'(


3 Months without you


Jag kan fortfarande inte tänka mig
En födelsedag utan dig efter 19 år

Jag kunde ha fått en vacker lampa i trä
Att ha i min lägenhet som du skulle ha gjort till mig
Om du fortfarande levde

Morfar, jag vet att du var där utanför min lägenhet
Häromdan, då min syster såg dig sitta på kanten av
Min blåa balkong medan solen sken
Ja, i denna stund var du en fågel som var med
När jag flyttade in, du blev ju en fågel som flyger
I cirklar över Linda´s hus några kilometer söderut

Du är en fågel som flyger i cirklar
Du är den stilla regn som sakta faller
Du är solskenet som ler
Morfar, det är du som vakar över oss
När vi ligger och drömmer

Varje gång jag känner en vind
Så är det bara din kärlek du sänder




Morfar, jag vet









Fri vers av iambleeding
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-11 03:01



Bookmark and Share


  hero40
Vackert skrivet!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding