Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tala förbi varandra.....


Språkförbistring

Blygsam
eller förtegen
tänker kvinnan
storsint
tills
irritation
över
nyfikenhet
ger
andra
signaler

Nyfikenhet
är intresse
tänker kvinnan
funderar
över
att det
som kunde
stämt
inte
gjorde det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2007-08-11 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP