Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att läsa mellan raderna kan vara viktigt för att förstå ett sammanhang......


Mellan raderna

Tomrummet
det där viktiga
området
som
framträder när man målar
måste ibland stå i

F O K U S

Mellanrummet mellan ord
konsten
att läsa
mellan raderna
kan utgöra skillnaden
mellan att förstå
och
i n t e




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2007-08-11 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP