Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill slå ett slag för gränser eftersom jag möter gränslöshet överallt.


Gränser eller skyddsänglar

Gränser
kan
tolkas

som
begränsningar
men

utan
gränser
kan vi

inte
fungera
tillsammans så

var rädd
om
dina gränser

som ibland
kan
vara

s k y d d s ä n g l a r




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-08-11 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP