Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att transformera en målning, kan ge fantastisk effekt! Jag försöker i ord beskriva det.


Transformation


Målningen
skulle gestalta
det som
tyngde mig
just nu

duken
blev
helt vit
inte
utan
rörelse
struktur
men

VIT
för att
det var
den enda
färg som
kunde
beskriva
mitt liv

T O M T
ska
fyllas
ändras
bli en
annan
bild
ge ett
helt
annat
uttryck

blev
förvånad
resultatet
så vackert
kan jag
be min
skapare
hjälpa
mig med resten.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 13:17



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
det är transformation, fint!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP