Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man kluven, att fatta beslut hela tiden......suck!


Kluven frihet

Det var något
som höll
mig kvar
fast jag
VET att
det är NU
jag ska
släppa
taget
och
nog vet
jag att
det
beslut
jag nu
fattade
var
FEL
igen

Det är för mycket
jag måste
ta ställning
till
hela tiden
och
jag blir
bara
t r ö t t
och
olustig
fast
meningen
var att
vi
skulle
känna
oss fria
att v ä l j a
men om
man inte
vill.......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-08-12 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP