Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhastade slutsatser drar man väl lite till mans.....drömmar kan bli mardrömmar


Dröm eller mardröm


Ibland stämmer
inte
det man
så innerligt
önskar....
ville
skräddarsy
min
önskedröm
och
undvika
att
den
blev
en
mardröm




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-08-12 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP