Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland händer det att man får en känsla av att det hänger en massa lösa trådar som stör helhetsupplevelsen.


Sedan

Samtalen
blev
lösryckta
frågor
utan
svar
som
väckte
nya
Vi tar
det
sedan
sa du
och
visste
inte att

sedan inte längre finns




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-08-12 13:35



Bookmark and Share


  Nicklasb
Bra skrivet om dumma undanflykter och ofullständiga samtal.
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP