Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter intensiva dagar på målarkurs, är jag totalt utmattad....


I väntan på effekten av intensivt skapande

Att vara tömd
ett tillstånd
starkt
påminnande
om sorg

Har nu gett allt jag
hade
av
samlad
kraft
urlakad
totalt tom

Måste nu
bida min
effekten
kommer att
visa
mig
sitt
stora
varma
leende ansikte

Om jag
har tur
givs mig
ett benådat
ögonblicks
l y c k a







Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-14 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP