Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omförbytlig

 

 

Kala väggar

ekande rum

Tysnaden talar

där tomheten blivit stum

 

och  

 

Bit för bit

sönderdelas  och sorteras

kasseras

 

till 

 

Förmån för nytt

gammalt blir bytt

 

där 

 

Vemodets grådunkla färg

som 

Bet sig in till märg

Omfärgas

byter kategori

 

till 

 

Skimrande gnistrande

prisma

Färgknastrande kristall

där solen görs rättvisa 

framförallt 




Fri vers av nettizen
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-11 22:21



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
Åh. Alla dessa underbara ord och formuleringar!!

\"Tysnaden talar

där tomheten blivit stum\" Det var ett exempel på din helt underbara dikt. Omförbytlig. Så hoppfull samtidigt som lite vemodig i början.Allt kommer lösa sig, så känns det. Jättefin. Du skriver så bra.
2007-08-12

  Ronny Berk
när tystnaden talar finner du orden... orden för förändring...
2007-08-12

  Thommy
Jag älskar din posivitet, men nog måste du sakna något lite i ditt forna liv. Älskar dock ditt sätt att omfamna det nya, lycka till.
2007-08-12

  aftermath
positivism
i sin rena
form
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen