Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Blottare

 

Som Blottare

På jakt efter kicken

Att väcka reaktioner

få sin uppmärksamhet

En het önskan

Om bekräftelse

Om ingen god

Så bara det är uppmärksamhet

Reaktioner

Att man upptäckts

Kicken

Bränslet

Hat

Avundsjuka

Missunsamhet

ensamhet

Sjukdom ibland

 

Motmedlet

Att inte bry sig om dessa

Att likt Queen Mab

Låtas tyna

I glömska

Att möta hat med kärlek

Möta ilvilja med ett leende

Vägra ge dem

tillfredställelse

Vägra låta dem såra

De förtvinar

 

Blott

sanning

ska

Blottas

Fräckt

Naket

Skönt 




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 1104 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-08-12 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tummen upp.
Ett välskrivet alster.
Som verkligen borde vara.
Bland läs gärna:)
2016-03-29

    ej medlem längre
Så är det verkligen att vara internetpoet! Verkligen bra förmedlat!
2010-10-28

  Akke
Less Desire Less Pain
Bryta ihop å komma igen.
Tack.
2010-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner verkligen igen mig i det där.
Ibland upplever jag att människor gaddar ihop sig i konspirationer.
Det blir ett slags paranoia av alltsammans.
Men jag vet också att det finns en Gud som ger mig kraft och lugn mitt i stormen.
2007-11-20

    gnupung
Så sant. Så bra. Jag har helt enkelt inga andra ord. Den här är klockren :)
2007-08-14

  Inkarasilas
Den här texten borde finnas bland dina : Läs Gärna...
Sanslöst bra, är blottad.
2007-08-13

  DanSan
***************************

Mycket bra och annalytiskt . . .
och håller med dig fullständigt!!!

Ser en djup mening i denna text
som berör på djupet, Gillas!!!

**************************
2007-08-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
BRAAA!
2007-08-12

  Anna Nickolausson
ja det är det enda rätta
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP