Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det här slutet

Minns en vit sal
minns grönklädda
människor
mumlandes
med varandra

 

Minns ljudet
som lät som en
skarp siren
De grönklädda skyndade
till min säng

 

 

Ingen hörde mig
när jag talade med dem

 

 

Vaknade upp
i samma vita sterila sal
såg de igen
de grönklädda
men nu föll jag i dvala

 

Hörde deras rop
men mina svar
nådde inte fram
till dem
Är det här slutet, hann jag tänka

 

En mild röst viskade då i mitt öra
nej min vän, det är inte dags för dig än

 

Mitt hjärta började slå igen
De grönklädda  var nöjda
fick byta sal
och kände hur änglarna
följde med mig i min svåra kamp




Fri vers av WhatIsLife
Läst 594 gånger
Publicerad 2007-08-12 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife