Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fjärde underdimensionen


Jinas

Jinas
där ingen levande satt sin fot
där verkar mina hjärnevarv

under dimensioner av lager
känner inga jag sig hemma

där ser inte ljuset klarare ut

där stretar livet mot

Jinas
där stormar min längtan av ovisshet




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-12 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson