Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stora känslor är inte alltid de viktiga....


Förnöjsamhets-haiku


Förnöjsamhet är

att ha tråkigt utan att

man lessnar på det




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-08-13 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP