Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tid kan betyda
Allt
eller
Inget

Tid kan försvinna
Och glömmas bort

Precis som oss
Du och jag.




Fri vers av A-hlberg
Läst 553 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-12 18:20



Bookmark and Share


    sleepwalking
den här gillade jag verkligen! det är sant, enkelt och vackert. jättebra!
*bokmärker
2007-08-17

    RebeccaW
Jättehärligt skrivet, du får sagt mycket utan att krångla till det, ändå är det annorlunda och väluttänkta uttryck:)
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg