Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En naturoplevelse.


Sol og varme.

Hun håbede
kom brevet
i dag
fra fjerne
egne
brevet kom
nu skulle
hun rejse
til sol og varme.




Fri vers av flemming rasmussen
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-08-12 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flemming rasmussen
flemming rasmussen