Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En äcklig spegelbild

Spegelbilden skrattar inte mer, den ser bara på mig med en äcklad blick.
Tittar på mig och hånler, frågar mig hur jag kunnat blivit sådan.
Den säger åt mig att jag inte passar in länge, att jag inte platsar.
Jag måste sluta ljuga för mig själv, sluta tro att allt är bra.
Livet får ett förödande slut om jag inte lägger band på mig.
Det äcklar mig.

Spegel, spegel på väggen där...den funkar inte längre.




Fri vers av Anna Strandberg
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-12 20:41



Bookmark and Share


    så är det bara.
Med andra ord: skitbra!
2007-08-22

    så är det bara.
är bra, g ripande, men det fattas ändå något. sedan kommer slutet, och klistraar i hop allt till ett moln av, inte fattas-ande saker.
2007-08-22

  Mangal VIP
Tungt och igenkännande. Gör ont att läsa. Väl fångat och skrivet.
2007-08-14

    Detvaraldrigjag
skitbra skrivet!!
2007-08-13

    lillapoeten
Ibland känns det så, hur som helst, toppenbra skrivet! *applåd*
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Strandberg
Anna Strandberg