Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så har jag gått ett varv igen. Försökt att på alla sätt åter bli människa...alltid dessa käppar i hjulen...


Status quo


Morgonstund
utan
guld i mun
kampkrampen
får mig
ur sängen
och
vädret
spelar mig
ingen
som helst roll

Alla makters gudar
är i alla fall
emot mig
just nu

Alla
de
instanser
som vi
har byggt
upp
betalt
våra
skatter
till
trott
vara
våra
skyddsnät
är inte
till
för mig

Alla
möjligheter
har nu
skapats
för
bitterhet
tillkortakommanden
överlevandekris
men
VILL INTE DIT....
räcker
det inte
med
min
eviga
sorg




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-08-13 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP