Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Packar ner datorn ikväll så detta blir sista dikten skriven i Sverige för min del......


Bye bye Sweden

 

 

Så har

då dagen kommit

En epok går förbi

där nästa tar

vid

Förberedelserna rullar sakta över

till stillsamt hop-plockande.....

 

Inte mycket mer att göra

bara låta timmarna ticka på

tills morgonen gryr

och jag för sista gången genom

denna dörr ska gå

 

Säger så tack

för mig till Svea Rikes Land

Här är jag förvisso född

men inte hemmastadd ändå

Ser framför en utsträckt hand

 

och  

 

när jag härifrån drar

alla 

gamla sotsvarta minnen lämnas kvar

Här

där de hör hemma




Fri vers av nettizen
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-13 13:23



Bookmark and Share


  Thommy
Jag får önska dig lycka till, hoppas ni får det bra i Tyskland.
2007-08-16

  Ronny Berk
sänder lyckokramar och flyttgröten över nätet... ... förvara datorn närmast hjärtat... ... nu ser jag fram mot första texten från nya hemlandet... ...
2007-08-15

  Lejonhjärtas poesi
All lycka till dig och din familj i ditt nya land, må lyckan stå er bi med varma kärleksband!
2007-08-15

  issac.a.m
Lycka till...
2007-08-13

    ej medlem längre
Lycka till vännen!!:)
2007-08-13

    Lindizz
Åh, jag önskar dig all lycka i din framtid, kram till dig vännen.
2007-08-13

  * Ammi *
Oh vad tufft, men rätt, man ska dit hjärtat vill. Önskar dig all lycka.
2007-08-13

  Lena K Nilsson VIP
Lycka till!
2007-08-13

  glittertindra
:) må lyckan vara med dig på din resa och i ditt nya hem... hm, blev lite väl högtidligt... men menat från hjärtat...
2007-08-13

  Nikolai Jungsin VIP
Tar handen och kramar om hela dig
Du kommer att vara oss nära i hjärtat
Om än fjärran fysiskt min vän
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen