Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den kanske inte blir fin, men den kommer direkt från mitt hjärta


min kudde är svart nu. men jag älskar en ängel som borde älska sig själv mest av alla. fall inte, ja


Fan vad du skadar mig
jag har gått sönder
för många gånger nu

Fan vad jag hatar dig
du gör min vita kudde helt svart
och vad jag önskar
att någon annan kunde ta din plats i mina drömmar

Och en dag kom en ängel
en ängel som håller mig flytande
men faller du så kommer jag att falla efter


Mellan fem och halv tolv
sen nyktrade vi till
fick jag ligga i dina armar och sjunga nationalsången
var det så nödvändigt
att älska på låtsas
men vem som helst kan krossa dig
bryta dig på mitten
eller kanske ha dina ben runt sig lika hårt som du höll mig

Men min ängel kanske jag förlorar
nu när jag har tappat bort mig själv
sju mil ifrån verkligheten
för att min ängel är blodröd
och gud vet hur mycket jag vill plocka upp henne


Vem som helst kan älska dig
kanske inte som jag
för att jag älskar älskar inte
på låtsas
som du




Fri vers av Samndra
Läst 807 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-08-13 20:34



Bookmark and Share


  aol
underbar så sant läs min dikt kär den önskar jag alla
2008-10-17

  Manal
du skriver med känsla och dina ord fläts samman
2007-11-17

    Suicide
APPLÅD! X)
2007-09-30

    Nudelslabb
det liksom...rörs runt inuti mig. något skakas loss (på det bra sättet)
2007-08-25

  socialsuicide
åh, den här var superfin!
bokmärker direkt.
2007-08-13

  Maria Zena Viklund
mycket bra!
2007-08-13

    Noyle
Jag älskar den. Skitbra skrivet!
2007-08-13

  Pontus W.U
en hård och uppriktig text och vacker på samma gång! för den kom från hjärtat
2007-08-13

    Morbide
Gud vilken underbar text. Så mycket kärlek och hat i en och samma dikt!
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra