Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man inte har ett liv är det svårt att leva

den slitna elefanten hoppar

Balongen spicker, vintern kommer

det här är inte haiku









Men jag kan leva med det.




Bunden vers (Haiku) av så är det bara.
Läst 654 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-13 23:42



Bookmark and Share


    Suicide
APPLÅD!
2007-08-22

  Malinosa
Verkligen kul text. Gillar speciellt slutet.
2007-08-21

  misa
Aåh.. aåh.. naw..
Äter upp den innifrån och ut! den är ju så himla söt..
2007-08-18

    Nudelslabb
känn dig bokmärkt
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

så är det bara.