Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här ska deletas snart. Hoppas han inte har Poeter.


Gitarren gör ont nu

Andreas, kan du hjälpa mig med en grej?
Kan inte du svara på vad vi håller på med egentligen?
Jag skickar sms och frågar var du är och vad du gör,
fastän jag vet att du är med henne,
jag vet det jag vet det jag vet det.
Men du säger aldrig det.

Du svarar att du är hos Henke eller att du jobbar.
Men du pratar inte med Henke längre och
du fick inte sommarjobbet du sökte.
Det sa du ju själv, så varför ljuger du?

Jag förstår inte det,
och jag fattar inte ens varför jag blir så sur,
Andreas.
För vi var ju inte ens ihop.
Vi hade bara en så bra tid och
kanske var vi på randen till någonting större,
men jag var dum i huvudet och sabbade allt.
Du blev ihop med henne.

Där tappade jag bort mig i historien.
Och jag tappade bort
rollistan, manusförfattarna, klippningen, biljetten och popcornen också.
Det enda jag inte glömde var soundtracket,
och Andreas, häromdagen grät jag till Winnerbäck.

För jag saknar dig för mycket
för att lyssna på Lasse W nu
och jag kan inte spela gitarr längre.
Mitt då så stora intresse har jag lagt ner nu,
för spelglädjen försvann samtidigt som du
och det gör helt enkelt ont att spela gitarr nu.

För strängarna har spänts,
men på något konstigt vänster låter allt
mycket mörkare.




Övriga genrer av Hjärter Dam
Läst 734 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-14 00:45



Bookmark and Share


  Just Emotions
shit den här var så JÄVLA bra!!
2007-12-02

    kamerakåt
Du skriver så fint, hela tiden. Inte bara denhär texten, utan alla dina texter är skitbra. Känner igen mig själv alltför väl i dina känslor...
Denhär texten , som nästan alla dina andra, är klockren :)
2007-09-12

    Dilocrian
fortfarande väldigt mycket \"du\", en konkret stil liksom, vilket är jättebra! Låter tystnaden säga resten! :D
2007-08-21

    Oprofessionell
den här är fan briljant på något sätt, kanske för att den är så personlig och att du blottar så mycket av dig själv för alla utomstående och samt att du tar risken att publicera det här och hoppas att han inte ska läsa detta. väldigt vackert språkflöde, det känns sådär ungt och bra faktiskt

\'\'För strängarna har spänts,
men på något konstigt vänster låter allt
mycket mörkare.\'\'

är ett grymt bra slut.
2007-08-15

    kaprifol
tyckte mycket om denna, det vardagliga och det smärtsamma. och winnerbäck har både blivit gråt och tröst många gånger för min för min del också. han är fantastisk.
2007-08-14

    vete
väldigt real, precis som dina andra texter, gillar din skrivstil skarpt!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Hjärter Dam