Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara 60+ innebär att inte ha fått dataspråket med modersmjölken. Kan vara knepigt ibland.


Dataspråk, typ


Men du komprimerar
väl filerna
och ser
till att
de är
kompatibla
och så
måste
du först
ladda ner
ett program
som
konverterar
sedan
kan du
nog
exportera
såvida du
har
virusskydd
förstås.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-08-14 10:32



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, backa tillbaka trettio år och ge någon denna text... Något att bita i... Kul och tankeväckande.
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP