Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dödsannonser står det ofta \"du fattas mig\". De orden följer mig....


Skuggan


När jag sitter
ensam
och njuter
kommer
det en
skugga
som roffar
åt sig
en halva

Om en
morgon
känns
ovanligt
bra
dröjer
det inte
så länge

förrän
han
tränger
sig på
vill ta
plats
irriterar
mig

just när
musikens
sköna
toner
vibrerar

underskönt
men......

då förstod jag att jag måste släppa in honom
maka på mig och ge honom plats.........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP