Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och vi

Det enda vi har är nu
Då och sen finns inte
Det enda jag har är du
Allt annat jag haft, minns inte

Det som kommer är för oss
Eller kanske bara för mig
Jag kämpar att komma loss
Eller kanske bara för dig




Fri vers av Gullan
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-14 19:19



Bookmark and Share


  danshäxan
fint....
ungt...
flera sätt att läsa den...
utgången dold = bra
du fick en applåd för den
/ danshäxan
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Gullan
Gullan