Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


det finns osynliga regler, och man skriver för i helvete inte poesi om poesin!

tro mig, jag har varit där
gett mitt ena öga för fina formuleringar och applåder
men så sade någon en dag
att man måste leva livet
för att kunna skriva om det

som att analysera en analys
utvärdera en utvärdering
att skriva poesi om poesin är som att
mörda ett lik
poesin är redan död
ni kan sluta sparka på den nu

jag trodde aldrig att jag skulle bli som er men sluta
upp med att skriva om skrivandet för skrivandets skull
sluta slösa ord för om ni har tur
så är det en eller två meningar i det där hopkoket av ord som är värda att ta till sig
samla ihop de meningarna
och gör något äkta
inte meningsfullt
men äkta utav det

poesin är död
så ni kan sluta hoppa på bröstkorgen nu




Fri vers av BaraOrd
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-14 23:49



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Ett underbart litet upprop som jag skriver under med stora bokstäver.
2007-08-15

  Elin R
Applåder, ungefär tusen.
2007-08-15

    Erika H
poesin lever, igår idag imorgon
alltid
i var och en av oss
på det sätt som känns bäst

vi är inga proffs, bara lekmän... låt oss leka med de ord vi har

gillar din arga ton, den biter tag och får upp pulsen
du skriver snyggt, ett härligt flyt
morr på dig

GILLAS!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd