Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankeblås

 

när jag lägger mitt huvud

på din arm

pannan mot din kind

 

alldeles så på sidan ligger jag

stilla

 

all oro som jag kanske känt under dagen

alla tankar jag tänkt

alla planer jag tänkt lägga upp inför framtiden

 

blåses bort

 

jag somnar vaggad av din andning

nära

nära

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 574 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-15 11:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som stillar oron med närhetens syre... vackert som trånader...
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma