Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ger inte mig tillfredsställelse med ex antal juck per minut

 

däremot

enbart

 

med

                   närheten

 

av

                     dig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 760 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-15 11:17



Bookmark and Share


  korrigerad
gud vad sant
2008-09-30

  Quasimodo
Precis så och mitt i för det !!! Applåd
2008-09-05

  aol
så ska de va så sant härligt
läs min dikt älska
2008-08-21

    vide
mmm.. rätt...
2008-07-07

  Jan Linderoth
Så SKA det vara...Det viktigaaste är att vara närvarande för varandra...
2008-02-25

  LassO
haha så kan det vara..
2008-02-15

  fillatelli
Mmmm... så sant !

Dessutom som du formulerade det... så fallande..
2007-09-19

  aol
enstor fin sanning
2007-08-19

  Bjarne Nordbö
Låter som en sanning från dej.
2007-08-15

  Ronny Berk
en rak beskrivning av längtan efter närheten och samhörigheten...
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma