Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems barn är jag?

Har slitits mellan två krigande läger.
Har hört sanningen från olika håll.
Vem är det som mig äger?
Jag har verkligen ingen koll.

Hur ska jag veta vad som är rätt?
Hur ska jag kunna veta hur sanningen låter?
Ni behandlar mig på ett fruktansvärt sätt.
Ser ni inte hur förtvivlat jag gråter?

En dotter som älskar er båda så.
Jag vill inte välja.
Vill finna trygget hos er båda två.
Hur skulle ni må själva?

Vems familj tillhör jag?
Vem vill rå om denna flicka?
Ska jag finna min plats en vacker dag?
Snälla slut fred, jag hör livets klocka ticka.






Fri vers av Anna Strandberg
Läst 811 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 11:54



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
fäalsdrar väljer man inte
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Strandberg
Anna Strandberg