Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar alltid till havet





Vinden ger fart
åt den gula gardinen
i det öppna föstret


som en utsläppt
inburad fågel
flyger den


fladdrar och smäller
som ett segel


Hade det varit förr
så hade jag tagit in den och stängt fönstret


då innan




Övriga genrer av Bim
Läst 518 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-15 13:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Där fick Du till det bra,
till havet längtar också ja´
ett fladder kan längtan
dit öka, eller i en, så ta!!!
2007-08-28

  Död Mans Hand
mycket tilltalande med det hemliga slutet,
som kan rymma mycket.

Jag längtar alltid till havet.
2007-08-26

  Tothem
Applåd!!! till en fantastik poet!
2007-08-15

    BetweenTheLines
snyggt uppmålat!
2007-08-15

  Bodil Sandberg
Sån här poesi är helt fantastisk att få läsa...Ta bara TITELN...suveränt vacker!!!!Själva dikten får mina ögon att tåras...jag kan inte riktigt ta på vad det är..men de där sista orden..\"hade det varit förr hade jag tagit in den och stängt fönstret...då innan\"...griper tag i hela mig!!!Applåderar!!!
2007-08-15

  Hildegun Relefors
Underbart! Hälsning från mig som också älskar havet!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim