Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig.

Obetydlig
Värdelös
Meningslös

Som en Elvisp utan sina vispar
Som en Högersocka utan sin Vänstersocka
Som jag utan Dig




Fri vers av I_see_you
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 14:15



Bookmark and Share


  systra
Som luft utan syre...svårt att säga det med ord...Jätte bra...
2007-08-19

    Detvaraldrigjag
aa nu måste jag komma på en bra komentar för den här texten var verkligen jätte bra ;) Bravo!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

I_see_you