Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar på tillvarons balans. Att jag mister betyder kanske att någon annan får?


Balansräkning


Min saknad

har nästan

brutit mig

Så stark som min längtan är
Så innerlig som min kärlek är
Så förödande som tomheten är

måtte du väl ha rejäl medvind
där du befinner dig nu

måtte väl allt det har kostat mig
finnas som energi för någon annan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP