Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens natur är att man ibland avstår för den andres skull...


Kärlek kan vara - haiku


Ibland kan kärlek

vara att avstå något

för den andres skull




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 18:24



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sant!
2007-08-15

  * Ammi *
absolut! fint haikat!
2007-08-15

  charlotte hedendahl
Ja,det kan det verkligen vara! Något som kanske inte alltid är så lätt! Du har uttryckt dig vädigt väl!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP