Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min svägerska utomlands har flyttat 10 mil från sin förra bostad. Hon var orolig för hägern. Skulle han hitta?


Hägern finns


Kan du tänka dig
han är här Ulla

H Ä G E R N
kom idag
och jag har
tittat varje
dag och
varit så
bekymrad
när han
inte synts
till

Nu är han
här och
han sa
till mig att
jag måste
skriva
till dig

Idag sa
hägern
till mig att
jag ska
sluta oroa
mig
bara sluta
för att
jag inte
behöver
det

Tänk om
jag får
en
hägerdröm
inatt......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP