Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flera morgnar har jag vaknat med en dröm av min man under ögonlocket. Det gör både ont och gott


Hägerns viskning


Godmorgon min älskling
Ny dag nya möljigheter
sa du ofta

och jag som jämt var så trött
kanske verkade sur
så in i norden trött

fick du inte samma svar
men det dröjde
sällan länge

förrän du fick
mig att skrattande
hoppa ur sängen

Igår viskade hägern en hemlighet
och jag har
lovat honom
att uppfylla den
om han
visar sig
igen
idag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 08:19



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Här kommer ett sällan använt adjektiv till nytta:
Bitterljuvt.
Carl-Erik
2007-08-18

    Sara Anteskog
Å vad underbart du porträterar er härliga relation. Vilken vacker kärleksroman du skulle kunna skriva. Du skriver så levande och målande. Jag ser för mitt inre bilder av dina ord.
Bravo
2007-08-16

  * Ammi *
Som en snöflinga
dalar den vita hägern
mot stranden av en djupblå sjö

Orörligt väntar den
på stenen längst ute
de n stränga vinterns ankomst
(Erik B)

Kram
2007-08-16

  charlotte hedendahl
Du skriver väldigt vackert,din saknad lyser genom och mellan dina rader!
Kram Charlotte
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP