Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstruktion

berätta mig ohöljd

med kapuschongen fälld

klibbande stripor

efter tre helger utan lådvin

utan nåd 

och utom räddning 

 

 




Fri vers av orbis tertius
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-06 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius