Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste försöka respektera och älska sig själv


Smeker mig själv nu

Smeker mig själv nu
till tröst
det är jag värd

Min hud är så len
och varm
min mage så mjuk
och brösten fyller
precis mina händer
med sin tyngd

Jag följer varje kurva
varje rundning
varje yta
varje grop
smakar på sältan
och vet att jag finns




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg