Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar du emot mig när jag faller för dig?

Jag älskar ditt leénde,
Jag älskar ditt sätt.
När man tänker efter
så känns allt så rätt.

Tar du emot mig när jag faller för dig?
Älskar du mig när jag älskar dig?
Smeker du min kind och säger att jag är vacker?
Håller du min hand när vi går där ute i mörkret?

Jag faller för dig,
jag faller för dig så hårt
att jag hamnar i koma.

Och kan aldrig mer vakna upp.
Förräns du sitter där,
och viskar \" det är okej, jag är här.\"


Oh my, jag tror jag är kär.




Fri vers av Linda^^
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 21:40



Bookmark and Share


  Hinata
åååhhhh! Så vacker! Jag ryste av behag när jag läste den! *applåderar och bokmärker*
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^