Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen ingen dikt.... bara något jag hoppas att du vet.


Min vän må du veta...

Gråt, gråt min vän över livets orättvisor.
Sänk dig i sorg- skrik ett vemodsski i natten.

Se hur ljuset försvinner.

Gå, gå min vän på den väg som lagts ut framför dina fötter...

...Hoppas på att du inte ska falla.

Se, min vän hur jorden andas.

Dansa min vän, dansa och le.
Säg att de inte kan komma åt dig mer.

Blås bort din oro.

Tro, tro min vän på att allt är som det ska och kärleken fortfarande omger dig.

Då det på vägen känns tungt och du tror att dina ben ej kan bära dig mer.
Vänd dig om och se tillbaka på allt du redan klarat.
Vet min vän, hur din styrka har växt.

Så dansa min vän, dansa och sjung!



Jag finns hos dig och följer i dina fotspår.




Övriga genrer av Moonwater
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-16 21:52



Bookmark and Share


    Maria-Therese
shit...typ vet ente va ja ska sej..tack..älskar dej me babe
2007-08-18

  Gärdsmyg
Jag blir rörd av det här, underbart att höra sånt här från dig!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater