Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bitter bitch kanske

Det finns ett rum där jag förvarar liv
Mina passioner
Min lycka
Ingen kan få vara älskvärd nog att utrymma detta rum med annat
Även i tro om att man kan livnära sej av annans energi

När han tränger ut mej ur mej själv har jag inte kraft
Endast för din skull kan jag röra mej
Endast för din åtrå kan jag känna
Som en äkta tik,
Vaggandes på svansen när du unnar mej denna lycka
Din lycka

Aldrig mer kan jag låta någon komma in i mitt rum
Porten är seglad
Nyckeln i elden
Mitt liv är endast för mej och min skaperska




Fri vers av jasminflowa
Läst 540 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-17 01:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"förmej och min skaperska\" en intressant vinkling ur genusperspektivet...porten stängd och elden kastad...?
2007-09-16

  notsomad
wow..snyggt. Bitter bitch är bra om man får behålla sitt eget rum. Inte bitter då- bara fri.
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

jasminflowa
jasminflowa