Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Ytlig komik~

När tomheten speglar ensamheten spelas bitterljuv musik.
Då kärlekens älvor dansar shottis till schlagerpop i sunnanvind.
Förvirrande och ytlig komik.
Ord som flödar mot vår kind.
Träskoflickor på sommaräng.
Vitala visioners böcker på led.
Ljus som brinner i maräng.
Pedalen på min cykel är sned.
Undrar vad som hände sen?




Fri vers av Spir@
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-08-17 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@