Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
for you marc


jag önskar att jag kunde glömma dej, även när du loggar in igen

och ännu en gång
gled du mej ur händerna
som jag visste att du skulle göra
fast
jag har vant mej nu
vant mig vid att du försvinner
innan jag hinner säga hej
kanske är det bäst så
för
då kanske jag skulle kunna glömma bort dej
som jag hade gjort
tills du loggade in igen
men
jag antar att det är bäst att
glömma bort dej igen
jag antar
att jag skulle vara lyckligare då




Fri vers av Abandoned
Läst 553 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 18:20



Bookmark and Share


    trix
ibland undrar du om du är ensam? det undrar jag ofta om jag är också, och det är vi inte.. det finns många som känner som dig. men det är svårt att få folk att förstå eller att förstå andra.
gillar din dikt, känner igen mig i den. när man försöker glömma går man tillbaka till något man inte har igen när det egentligen vore bäst att gå vidare...
2007-08-20

    sleepwalking
jag känner igen mig så mycket i den här texten,
fast du tar det till en annan nivå
när du beskriver så djupt och känslosamt!

vackert
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned