Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av några artiklar betr Jesu existens, jungförfödsel och lite annat på det temat.....


Fanns Jesus?

Fanns Jesus verkligen
fanns
var han
inte bara
en metafor
jungfrufödsel
kan väl
ingen
människa
tro på


De som tror
vill övertyga
dem som
inte gör det
och de som
inte tror
vill övertyga
dem som
gör det

Och jag struntar i vilket - för min del får alla tro precis det de vill
och hur kandet faktiskt spela så stor roll vad som hände eller
inte och hur kan det vara på liv eller död huruvida J e s u s
fanns och i så fall om han verkligen gick på vattnet och
botade sjuka och gjorde vin av vatten - på grund av
det dödar vi varandra - dödar för den RÄTTA TRON
som vi hela tiden försöker övertyga varandra
om och jag har alltid undrat hur det kan
komma sig att frågan kan vara så
angelägen att vi som en total
självklarhet anser oss ha
rätt att utplåna dem
som inte tycker
likadant som
om deras
värde
inte
är..................................................................................................




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP