Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha nödgats genomgå smärtsamma behandlingar, för att så småningom kanske slippa daglig värk, ställer jag mig några frågor.....


Smärtfrihet

Det gjorde så vansinnigt ont så att jag på skalan ett till tio plötsligt
var på TIO och skrek rakt ut - hamnade på akuten och fick lindring
vilken gjorde mig helt euforisk av att slippa värk och när katten
kände jag senast att en enda liten endorfin hade sluppit in under
mina skinn....

Smärtfriheten
gjorde mig
LYCKLIG
lycklig
som
ett
barn och det kan jag inte minnas att jag har varit på länge och
tanken slog mig att den värsta smärtan föder den största glädjen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-17 18:55



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Man upphör aldrig att förvånas över vad människorna får utstå utan att ge upp!
Förundran och beundran inför den styrka som lidandet skapar.
Carl-Erik
2007-08-18

  charlotte hedendahl
Det är en sanning som man lär sig den hårda vägen! Väldigt bra berkrivet!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP