Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du såg genom stängda ögon


Jag tror att du såg den där dagen
Allt det jag försökt berätta
Men du envist blundat för
Alla hålen i min kärna
Alla sprickor i min mur
Som lämnade mig oskyddad för världen
Du backade undan
Ville inte se
Ville att jag skulle fortsätta vara
Den du såg genom stängda ögon
Som om verkligheten på något sätt
Vore infekterad

Jag tror du anade
Att allt inte var så lätt
Som du en gång hävdat
När du bad mig stiga ur mitt mörker
Och omfamna världen
Du såg inte att mörkret fanns inom
Och att jag aldrig skulle kunna fly
Från den jag är
Men när du såg
Valde du att inte stå kvar




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-08-17 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP